Jump to content

Roof texture missing


Recommended Posts

On 1/17/2023 at 6:31 PM, Phantom Captain said:

Thanks!  Your "All in One" modpacks are entirely essential for me now and I use them on every title.

This roof has been bothering me though.  

I've been trying to recreate it in CMRT but have so far failed to do so.

p3r4IQN.png

Funnily enough I did spot this issue in CMFI a few months back (as, for the Pacific war Early alpha, I just bulk moved all of Kiemes independent buildings into CMFI)... but didn't give the roof issue much thought then.

 

I'm a bit stumped.

Possiblly it's a folder organization issue which I've since inadvertently fixed... sometimes (very rarely) I find that if mods have been placed in too many sub folders they start failing to load.

Edited by 37mm
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Phantom Captain said:

Can someone just send me the file for it and I can see if maybe mine is just corrupted?  It should just be one BMP right?

Do you know what the name of the file is? If it's corrupted it'll probably just be displaying a blank image.

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, 37mm said:

I don't believe it is a corrupted file issue but here's the roof in question...

https://www.dropbox.com/s/h43462mbi20g3um/building100-roof (00).bmp?dl=0

You are correct.  It's not.  I found the original and then even replaced it with yours.  I can see the thumbnail and bmp just fine.  I really don't get why just this one thing isn't working.  Weird!

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Phantom Captain said:

You are correct.  It's not.  I found the original and then even replaced it with yours.  I can see the thumbnail and bmp just fine.  I really don't get why just this one thing isn't working.  Weird!

Looking at the independent buildings folder, that I bulk moved into CMFI, it does appear unnecessarily complex with many unneeded sub folders.

I'd consider either simplifying it yourself or deleting the problematic roof texture entirely.

Either way, the AiO update will be ready soon. The folders have been redesigned & I can't seem to recreate the issue so, presumably, whatever it was has been fixed.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...