Jump to content

No fog on the ATI 128


Recommended Posts

I have never been able to get the fog to work at all on the ATI 128 All-In-Wonder Card. I have even tried on another computer which has an ATI Rage Pro and all that appears is a white screen on any map with fog. It appears that everyone with these types of ATI cards have this problem. Fog seems to work in every other game I have, I'd rather not get a new card just for one game. Is there a chance this will ever be patched or are we SOL? wink.gif

Thanks,

Tobe

Link to comment
Share on other sites

More than likely almost everyone with an ATI card on a PC will be SOL. Apparently ATI either doesn't have support under DirectX for table-based fog or there is no hardware support/emulation of table-based fog.

I'm not sure what kind of coding issues would be involved to support vertex-based fog in CM. I'm sure it would be a lot of work to support both types.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...