Jump to content

CMMOS fixes...


Recommended Posts

In The CMMOS readme file, there are instructions about adding older .bmp's to the CMMOS system - ones that were apparently created before the CMMOS was made. In the readme, there are two "fixes" mentioned - one for hi-res .bmp's and one for lo-res .bmp's. These "fixes" allow the older .bmp's to be used by CMMOS.

Case in point: I have mods for whitewashed M-10s that I want to use in CMBO. Even when I add them to the BMP folder, they do not appear. I read the readme file, and I have surmised that this is the problem.

Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

i dont use cmmos, hope someone who does will reply. in the meantime if you want one of the m10 mods to show up, it needs to be numbered with 10000 added to summer number. 3360 should be the first bmp number iirc. winter 13360. if you unzip the mod into a folder does the bmp have an extention? ie 13360_ww_author

If it does you can rename without the ext, and copy to your bmp folder. but that way will overwrite any winter mod you have already. if you have a mod installed with cmmos, uninstall it first. back up your originals

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...