Jump to content

AVR

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AVR's Achievements

Member

Member (2/3)

3

Reputation

  1. Ahh - OK! I Get it. Seems I got some work to do organizing the folders. Appreciate you taking the time to help out a technical incompetent - thanks @Lucky_Strike By the weekend I wont have anymore Batman wannabe's or bat-mobile's cruising around the battlefield. Just imagine if some of that scenery was able to catch fire - with pixeltruppen fleeing a coming inferno.
  2. Thanks @Lucky Strike , will use this approach in future. I've got other uniform mods too but worked on the assumption that it'll load only 1 in order using the "Z" or "ZZZ" etc approach, did not realize that having two of the same could clash. I'll go through my mod and eliminate the duplicates I find (keeping yours off course 😉) PS. Big fan of the Hedgerow Hell. Combined with Warmovie Advanced I spend more time watching the fighting than actually planning, analyzing or plotting moves.
  3. Thanks mjkerner. This is in BN. Removing the mod fixes it I just couldn't figure out why I would get the black texture. I'll RezExplode the original game files and count the base textures and compare them to the number of textures in the mod.
  4. Anyone else have an issue where some of the vehicle or uniform cosmetic mods result in a pitch black gfx like below? This is from the "Lucky_Strike’s - EZ’s Heer Panzer Crew with HBT uniforms and more!" mod but I've experienced it before with individuals vehicles too.
  5. Mate you're a genius, both ALT-Z, ALT-R were set as hotkeys within Radeon. Never thought of checking there, must've slipped in a while ago when I updated it.
  6. Shaders can be turned on / off through the options menu but I still need to sort out why I cant toggle the "visible command links" in any of my 3 titles anymore. (so FI and FB have them ON, BN on OFF)
  7. AMD. I want to turn the Shaders off but ALT-R (and ALT-Z) doesn't work on any of my titles for some reason.
  8. Hoping someone has encountered this before and can point me to a solution. Been sorting out my mods, but my hit decals mod on CMFI shows as a white blotch. Some searching landed me on a thread that said I have to Toggle the Shaders for it to show properly. Then I noticed that none of my titles (CMBN, CMFI and CMFB - all modules) respond to ALT-R or ALT-Z, no "Shaders OF/OF" message, no command lines appearing and dissaperaning as I punch the hotkeys. Any ideas? Edit: The rest of them works its just those 2.
  9. My bad - I didn't realize there's a R2V add-on I needed for the mod.
  10. Extract from the strings.txt file - can't even see a G41 - not sure where it is picking it up from?
  11. Need a little help from the modding vets please. Trying to fix this for CMFI, I'm using Juju's UI - I need to add a G41 to his weapon slot folders to get rid of the default green silhouette. But I need to find the exact name to give the image so that it shows up in game - searched the strings.txt file cant find it in there?
  12. Thanks. The force selector states "Air Controller" so have been searching in vane.
  13. I must be blind but I cant find an Air Controller in the Force Selection for the Germans?
  14. Just installed, ran CMFI once then uninstalled. I tinker with any settings.
  15. You Sir have just earned your Oak Leaves, Swords and Diamonds to go with your Iron Cross!!!! Tried Running the game one last time - No Dice. Installed Avast, game launches flawlessly. Reset and Shudown half a dozen times to make sure. Now here's the interesting bit - I removed Avast and still able to launch!
×
×
  • Create New...