Jump to content

Molnár Norbert

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Molnár Norbert

  1. 19 minutes ago, CHEqTRO said:

    Sóhaj. Ukrajna olyan ország, amely világossá tette az EU-hoz és a NATO-hoz való csatlakozási szándékát, és ezt a vágyat a nyugat általában is elismerte.

    Egy olyan szuverén ország elleni közvetlen invázió, amely úgy döntött, hogy nem érdemli meg ezt a szuverenitást, veszélyt jelent a nemzetközi jog fenntartására nézve, amely fenntartja a jelenlegi nyugati uralta világrendet. Az összes eddigi háborút nagyrészt polgárháborúként lehetett volna eladni, az államháborúk elleni tényleges állapot pedig rendkívül ritka és Európán kívüli volt.

    Ukrajna gazdasága összefonódik Németország és Lengyelország gazdaságával, és így az EU-val. Elveszítette egy olyan hatalom, amely az elmúlt 15 évben belülről próbálta tönkretenni az EU-t, politikai gyilkosságot követett el a földünkön, és a gázzal való zsarolás biztonsági fenyegetést jelentene ezen országok számára.

    Románia, Lengyelország és a balti államok biztonsági helyzete drasztikusan romlik Ukrajna bukásával, ezek mindegyike EU-tag, és mint ilyen, az EU és általában a NATO.

    Ez csak összefoglalva, tehát igen, először is Ukrajna a nyugat része. Másodszor, Putyin már régen hadat üzent országainknak. A különbség az, hogy az európai politikusok már nem bújhatnak el e tény elől. Ezért változott a rendőrség Németországból és Franciaországból

    És igen, nem tudom, hogy olvastad-e a bejegyzésemet, de ismétlem magam, nem értem, miért kellett volna Putyin cimboráinak, akik fenntartották a hatalmat, és közvetve vagy közvetlenül hagyták, hogy ez a háború megtörténjen. tényleg bármilyen együttérzés; és nem értem, hogy ez hogyan gondolja azt, hogy az oroszok nem érdemelnek jogokat

    And when Ukraine introduced the language law? And the atrocities valued the Hungarians! So where were you, where was the eu? Ukraine also threatens to reach Budapest within two hours. Corrupt gang, mafia sitting in their parliament. Fascist gang.

×
×
  • Create New...