Jump to content

no launch


drrowley
 Share

Recommended Posts

tried installing on an XP computer, vista home laptop and a vista pro computer. on the vista computers, clicking desktop icon, nothing happens: although there is alot of disk activity. on the xp, i get start screen, but when clicking trial, another screen flickers pass and then nothing.

in the pass, i have tried several CMxx demos on these computers with no issues. the vista pro and xp have CMAK installed, seemingly with no issues.

missing something:confused:

Link to comment
Share on other sites

Do you see the eLicense window where you click on "Trial"?

Do you have full admin rights set on your Vista PCs? Right-click on the program, choose "Run as administrator" from the Properties dialog.

Do you have any aggressive anti-virus software running that may be blocking the execution of the program?

Link to comment
Share on other sites

vista '... administrator' works on the laptop, will try pro tonight.

xp: 'eLicense window'? in lower left corner? yes it is there.

now, this computer, has run nearly all of battlefront demo's, except

SC2 and eos; this computer has sound driver issues (doesn't work) and sc2 aborts when it can't find a sound driver. could this be a problem for eos?

this computer has only xp firewall.

dave

Link to comment
Share on other sites

nope.

also, was starting eos from explorer and thats when task manager would show eos all ways running. if i launch it from start:run:...eos, it still does same thing, i hit 'trial', the intro picture flickers on/off the screen, but now, eos disappears from the task manager window.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...