Jump to content

Recommended Posts

Oh good one. While I have some how managed to <alt>S the sound off I have not managed to selectively mute the game. I do use that volume mixer to cut the volume of the games to 50% so I don't hit the ceiling after watching some quite YouTube video and then go back to the game.

Link to post
Share on other sites

Also the possibility the keyboard is the culprit, if by chance you haven't checked that out already.  Mine has a mute key that I occasionally engage by mistake.  And sometimes (don't know why) I have to unplug/plug it in order to have it reset to get the sound back.  

Edited by mjkerner
Link to post
Share on other sites

 

58 minutes ago, IanL said:

Oh good one. While I have some how managed to <alt>S the sound off I have not managed to selectively mute the game. I do use that volume mixer to cut the volume of the games to 50% so I don't hit the ceiling after watching some quite YouTube video and then go back to the game.

 

24 minutes ago, mjkerner said:

Also the possibility the keyboard is the culprit, if by chance you haven't checked that out already.  Mine has a mute key that I occasionally engage by mistake.  And sometimes (don't know why) I have to unplug/plug it in order to have it reset to get the sound back.  

Nope, not either of those.  Thank you for continuing to think of solutions.  I did open a ticket so hopefully BF can help me fix the issue.

 

 

Link to post
Share on other sites

If none of the above suggestions have helped, then I would suggest uninstalling and reinstalling CMBN. This is fairly easy if you have the 'all-in-one' CMBN 4.0 Upgrade installer which installs everything. All modules and upgrades should remain activated too with an uninstall as long as you're installing to the same Windows installation that the game/modules were activated on previously (you should see the icons for everything load up in the lower left of the initial CMBN main menu).

If you're installing to a non-standard location and/or your user folder has been modified to redirect elsewhere, then you may want to mention that in your Helpdesk ticket.

Link to post
Share on other sites
On ‎5‎/‎29‎/‎2018 at 4:02 PM, Schrullenhaft said:

If none of the above suggestions have helped, then I would suggest uninstalling and reinstalling CMBN. This is fairly easy if you have the 'all-in-one' CMBN 4.0 Upgrade installer which installs everything. All modules and upgrades should remain activated too with an uninstall as long as you're installing to the same Windows installation that the game/modules were activated on previously (you should see the icons for everything load up in the lower left of the initial CMBN main menu).

If you're installing to a non-standard location and/or your user folder has been modified to redirect elsewhere, then you may want to mention that in your Helpdesk ticket.

Already did that a couple of times and I always use the default location.  I have a ticket open and I'll see what the HELPDESK comes back with.  In the meantime, please keep offering suggestions.  

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...