Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'custom game'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CM2
    • Combat Mission - General Discussion
    • Combat Mission Cold War
    • Combat Mission Shock Force 2
    • Combat Mission Final Blitzkrieg
    • Combat Mission Black Sea
    • Combat Mission Red Thunder
    • Combat Mission Fortress Italy
    • Combat Mission Battle for Normandy
    • Combat Mission Shock Force 1
    • Combat Mission Afghanistan
    • Combat Mission: Touch (iOS / Android)
  • CM1
    • Combat Mission Campaigns
    • Combat Mission: Afrika Korps
    • Combat Mission: Barbarossa to Berlin
    • Combat Mission: Beyond Overlord
  • General Discussion Forum
    • General Discussion Forum
  • Repository Updates
  • TacOps
    • TacOps 4
  • Opponent Finder Forums
  • Archives
    • Strategic Command
    • CM Archives
    • T-72: Balkans on Fire!
    • Dan Verssen Games
    • Theatre of War
    • DropTeam
    • Assault Wave
    • Empires of Steel
    • PT Boats

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. I was playing a custom built game which has worked before. It will load (sometimes) and be fine, except all the media pics will not show up. When the game is saved, and reloaded, it gives me a directory warning and loads the game without the customization files being applied. Sometimes, the game will do this upon first loading as well. I had Windows 8 when this started. I upgraded to Windows 10 hoping this may fix the problem, but I get the same results. I can email a screen shot of the warning issued when I load the game if asked. It will not let me upload it here.
×
×
  • Create New...