Jump to content

Hilts

Members
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hilts

  1. 46 minutes ago, rocketman said:

    Interesting, well spotted. I will look for that in future cases. Do you happen to have a save to share?

    No I don't anymore but it was mission 13 "Night Stalkers." I have just cease-fired my way to it to get you a save and believe it or not my vehicle went straight across without any problems! Nor did I observe the "impassable" sign. So it appears that the bugs could be entirely random. If this is the case then I doubt Battlefront will ever be able to fix it.

  2. I always thought that this bug related to narrow bridges but in one of the SF2 Task Force Thunder missions I encountered it on a wide highway bridge. Tried with a number of different vehicles but just got the "rubber band effect" about halfway across. Interestingly, I moved the cursor slowly across the bridge and found that at the point where the vehicles stopped I was getting an "impassable" sign as if I was trying to move the vehicle over the river below. This may explain why the vehicles would move no further. Would be interested to know if anyone else has noticed this on any of their bridge problems

  3. 22 hours ago, akd said:

    Well, think about that.  You are already in cover (building) so the place to evade to is going to be highly contextual.

    Well, in an urban battle it is sometimes necessary to quickly get out of one building and into another, particularly if you are daft enough to be playing as Uncons! This will be difficult to do now especially if your troops are pinned. But whatever, if this is the price to pay for preventing troops from running out into the street like headless chickens, then so be it. Anything is better than how it used to be....

  4. 11 hours ago, IICptMillerII said:

    Not sure what you mean by this. I just loaded up CMSF2 patched to the most current version and the evade command works fine. You click on a unit, click the evade command, and they get a move fast movement order, which they then execute when the turn is played. What's the issue?

    On further examination I think it could be buildings that are the problem. Both the battles I am fighting at the moment are in cities and troops will not evade if they are in a building but appear to be able to do so if outside. Try that and see if you get the same result and if not I have a saved game if you want it......

  5. 39 minutes ago, Bubba883XL said:

    Hi all, now i've been using HQS mod since start, however i found some nice additions of different engine noises, and gun ejecting brass affects, now i initially thought to just to copy and replace the existing sound files from HQS mod but it didn't appear to pick up some of the new sounds i put in (engine idle) , i will keep testing and seeing whats what. but am i missing something with sounds??? lol

     

    bubba.

    What I do is this. Create a folder in the Z folder called sounds. Put Waclaw's HQS sound mod into this in it's entirety. Then create a second folder (in the Z folder) called zzzzzsounds. Into this folder you can drop any additional sound mods as and when you come across them and they will overwrite the HQS sounds. That way if you don't like a particular sound mod (and they often sound different in the game)  you can simply delete it and then it will revert back to Waclaw's sound mod.

  6. I'm playing a PBEM game as the Uncons and the evade command doesn't seem to be working for teams or pick up trucks since the new patch. It works okay for HQs, RPG teams, MG teams etc but not for the regular teams....... Also the US engineer squads don't display the correct icons.

  7. 9 hours ago, 37mm said:

    I've been gettin enquiries about old CMSF vehicle mods, so here are the ones in my possession (they seem to be mostly by @MikeyD & @M1A1TC)...

    http://www.mediafire.com/file/f500hkxs4xlzlxu/Old_CMSF_Vehicle_mods.7z/file

    Thanks for sharing these. I don't suppose you have any of Kieme's HD ground and building mods, do you? I have the one's from CMMods but for some reason half of them are missing.

  8. Just added the latest patch to Fortress Italy. On launching the game it shows version 2.11 but there is a message on the screen that reads "The following data files are missing: Please contact customer service : Fortress Italy V210a.brz"

    This is odd because I thought I was on the latest version. What's the best thing to do now?

    Also I can't install the CMBN patch at all. It keeps stopping with messages that it can't replace the various files that are already present.

  9. 54 minutes ago, sburke said:

    BF makes a very deliberate effort to insure you are not obligated to purchase any module you decide not to.  It really complicates work on ToE and scenario design as you have to make sure the module is self contained and does not require anything beyond the base game so no BF doesn't consider it "disloyalty"  In fact they go through a lot of effort to insure you have the option.

    Does that mean that one player who has not purchased R2V can still  play a PBEM (obviously not a R2V scenario) game with someone who has, even though they appear to be on different version numbers?

×
×
  • Create New...