Jump to content
Sign in to follow this  
MrGhosty

CMBS v2.11 issue

Recommended Posts

Hello,

I've recently downloaded the most recent patch for CMBS and everything seems to be working fine other than the unit text.

I think these images will work better to better explain what I'm getting at. Any idea on how to fix this? I've already restarted, completely uninstalled and reinstalled the game, have zero mods, and yet the problem persists. I've also updated my CMFB and CMSF2 with no issues so I'm quite confused on whats causing this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

One more image for fun YdCymVD.png

Thing is I got this fixed, I think it was some incompatibility with the previous patches or some **** since I just uninstalled and reinstalled it with the full game download that comes with the 2.11 patch. Feel free to close this thread if its a waste of space

Edited by MrGhosty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open a Help Desk ticket and attach a screenshot of the contents of the game's Data folder. What you are seeing is usually a sign of something missing in the installation. The Data folder will tell me what is missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...