Jump to content
ParanoidMoron

Game doesn't run on GTX 1060

Recommended Posts

When starting up the game the screen goes black, the menu music can be heard and the mouse pointer changes to the CM:BS one. Using the integrated GPU the game starts up just fine, but it's borderline unplayable for me due to the atrocious resolution. 

 

Here's my specs. 

    Windows 10 Home 64-bit
CPU
    Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz=
    Kaby Lake 14nm Technology
RAM
    8.00GB Single-Channel Unknown @ 1197MHz (17-17-17-39)
Motherboard
    LENOVO Provence-75I (U3E1)
Graphics
    Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz)
    Intel HD Graphics 630 (Lenovo)
    2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 (Lenovo) - GPU is actually the 6GB version
    ForceWare version: 385.54
    SLI Disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I've an GeForce GTX 1060 6GB and the game runs on mine. I am on an different operating system, processor and motherboard to you however.

They are old drivers. I am on 397.64 updated just last week. 385.54 was quite some time ago I think. Good shout to try update those first. http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

 

Edited by Oliver_88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×