Jump to content
Sign in to follow this  
Cripes A'Mighty

TCP/IP Progression Issues

Recommended Posts

Hi All,

Playing with a friend and we've run into some issues surrounding Quick Battles and the ability to commit to the battle from the force selection screen. I've outlined the two situations we've run into below with me as host with 7023 open:

  • Both forces are selected, I commit to the battle and start to load. My friend tries to commit by pressing Ok, but the button greys out and he stays at the force selection screen. When I load into the battle I get the "Your opponent has unexpectedly quit the battle" messagebox.
  • My opponent tries to load in before me, his Ok button greys out, and he fails to load while i'm still at the force selection screen.

Other Info/Specifics:

  • WeGo TCP/IP on Elite
  • Both running CMFB on Win7
  • Can both play (and have played several) Scenarios using WeGo TCP/IP. Problem is only present in Quick Battles

Thanks!

Edited by Cripes A'Mighty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible that you or your friend are choosing a unit that is corrupt in one of your installations? Its a bit of a long shot, but maybe try with each player only having an observer.

 

I did have problems with a friend of mine in the past with random crashing at the pick screen with the same message, the longer you were choosing, the greater the chance of failure. His problem was related to having a router and a modem/router combo, both with a firewall enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...