Jump to content
Sign in to follow this  
Hpt. Lisse

Repeated crash dumps since 3.0 upgrade

Recommended Posts

...and yes, I copied over the initial installer with the newer one.

Scenario is 6 Panzer Regiment auf dem Vormarsh. Crash occurs when computing WEGO turn. Same thing is happening on my both tower & laptop. (that's Win 8.1 64 & Nvidia/ Win 7 64 & Nvidia).

Actually, I might have started this battle before the new installer came out... would that corrupt a game in progress?

Many Thanks -

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I would suggest starting a new game. The update should not in general corrupt a game in progress, but you might have been suffering from one of the bugs that was fixed. If so it could mess with the PBEM file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got a crashdump error when computing a turn in CMBN 3.0 single player wego (latest installer). As this is only my second scenario I'm not sure if this is going to be a recurring problem or not. Though I haven't seen this error before in CMRT or older versions of CMBN or CMFI. If anyone would like to look at the crash dump file - let me know.

Intel I5 4670 @3.4GHz

GTX760

8G Ram

Samsung SSD 840 EVO 250G

Share this post


Link to post
Share on other sites

weta nz - had you started this particular scenario before applying the 3.0 installer? Had you used the old installer, then updated it with the new one?

Strange thing for me was that I had played some turns earlier in the day, I'd say six or eight, with no problems. But it was opening move stuff, no real contact w/enemy yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, it was a scenario (last defense v3) I started after applying latest update. I was ~ 15 turns into the game (so the firefight was well underway) when it crashed trying to compute the turn. It crashed at ~ 90% completion of computing time.

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had dump crashes like this in CMFI. I suspect that mods might cause the problem (I forgot to remove them during update to 3.0). In the scenario I played, some mods where loaded and some not. Got dump crash when loading dealership to check out mods status. I have dump file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ah, I too did not remove the mods when installing 3.0 - interesting. Do you get the crash when you remove the Z folder?

The "dealership" crashes but the scenario I'm playing doesn't so it might be on account of one or two mods that are present in whatever you play. I will remove mods altogether and try again.

Update: After removing mods the game works as it should. But I miss Aris' tanks :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

If you remove the mods and start a fresh game, do you still get a crash?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wanted to reply that without mods, I have played a couple of games with no crash dump :). Funny thing was I didn't have very many mods due to a reinstall. I think the only mods I had was some transparent tree mods - so not sure if they were the cause or I just got lucky. I guess I can put the mods back in to the Z folder and see if I get a crash dump again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any progress weta nz? Very curious, I believe I had the transparent tree mod, too. But my Z folder is nearly 5 GB large now, it would be hard to nail down what was causing my crash dumps... I suppose I could try to analyze just the units of that particular battle & if anything new showed up that particular turn it always bombs out on...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup I definitely only had transparent tree mods and a bocage mod. I have since added the transparent trees back with no problems. I haven't tried adding the bocage mod back into my mod folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...