Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tcpip'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CM2
    • Combat Mission - General Discussion
    • Combat Mission Shock Force 2
    • Combat Mission Final Blitzkrieg
    • Combat Mission Black Sea
    • Combat Mission Red Thunder
    • Combat Mission Fortress Italy
    • Combat Mission Battle for Normandy
    • Combat Mission Shock Force 1
    • Combat Mission Afghanistan
    • Combat Mission: Touch (iOS / Android)
    • Combat Mission 2 Archives
  • CM1
    • Combat Mission Campaigns
    • Combat Mission: Afrika Korps
    • Combat Mission: Barbarossa to Berlin
    • Combat Mission: Beyond Overlord
  • Repository Updates
  • Strategic Command
    • Strategic Command - World War 1: The Great War 1914-1918
    • Strategic Command - Assault on Communism
    • Strategic Command - Assault on Democracy
    • Strategic Command - GLOBAL CONFLICT
    • Strategic Command - PACIFIC THEATER
    • Strategic Command 2 Blitzkrieg and Weapons and Warfare
    • Strategic Command 1
    • StratCom Design Challenge
  • TacOps
    • TacOps 4
  • General Discussion Forum
    • General Discussion Forum
  • Opponent Finder Forums
  • Archives
    • CM Archives
    • T-72: Balkans on Fire!
    • Dan Verssen Games
    • Theatre of War
    • DropTeam
    • Assault Wave
    • Empires of Steel
    • PT Boats

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello everyone! Been greatly enjoying Black Sea, but last night a friend of mine and I played a quick battle over TCP/IP (using Hamachi to facilitate the virtual LAN connection) as we often do. After about 30-40 turns of gameplay, we noticed a few issues: - My friend (red force), the host of the game, was seeing his turn time stopping late. When the timer should have stopped at 50 minutes, it instead stopped at 49 minutes and 50 seconds or similiar number. - On my side, the turn time stopped early, for example, at 50 minutes and 3 seconds. - As turns went on, the time difference increased irregularly - Additionally, on my end, the turn animation was jittery and slow, as if the animation was dropping several frames at a time. My friend noticed no issue with the animations. Eventually, after a couple of mismatched turns, the game halted, with both players having clicked "continue", but with the game not advancing. We saved the game, reloaded the save, and managed to continue the battle for a few more turns, before the game stopped advancing again. After a few attempts we gave up, with the battle mostly decided anyway. Is there anything we could or should do to avoid similiar issues in the future? What could have caused the issue? I have stored the only save file we kept in my dropbox, at: https://dl.dropboxusercontent.com/u/65381625/desync_save_17_02_15.zip -Tomi Kähkönen WHAM Finland
×
×
  • Create New...