Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'opening'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CM2
    • Combat Mission - General Discussion
    • Combat Mission Shock Force 2
    • Combat Mission Final Blitzkrieg
    • Combat Mission Black Sea
    • Combat Mission Red Thunder
    • Combat Mission Fortress Italy
    • Combat Mission Battle for Normandy
    • Combat Mission Shock Force 1
    • Combat Mission Afghanistan
    • Combat Mission: Touch (iOS / Android)
    • Combat Mission 2 Archives
  • CM1
    • Combat Mission Campaigns
    • Combat Mission: Afrika Korps
    • Combat Mission: Barbarossa to Berlin
    • Combat Mission: Beyond Overlord
  • Repository Updates
  • Strategic Command
    • Strategic Command - World War 1: The Great War 1914-1918
    • Strategic Command - Assault on Communism
    • Strategic Command - Assault on Democracy
    • Strategic Command - GLOBAL CONFLICT
    • Strategic Command - PACIFIC THEATER
    • Strategic Command 2 Blitzkrieg and Weapons and Warfare
    • Strategic Command 1
    • StratCom Design Challenge
  • TacOps
    • TacOps 4
  • General Discussion Forum
    • General Discussion Forum
  • Opponent Finder Forums
  • Archives
    • CM Archives
    • T-72: Balkans on Fire!
    • Dan Verssen Games
    • Theatre of War
    • DropTeam
    • Assault Wave
    • Empires of Steel
    • PT Boats

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello! I just made a scenario really quick and it opened fine ingame, but when I try to open it in the editor again it crashes... I tried to set compatability mode to windows service pack 2 and also open as administrator.. Anyone knows what the problem is ? (I installed the expansions in separate directories, not inside the maingame folder, not sure if that's how it should be done) I tried to create a new scenario and switch it back from counters mode to sprites and then open the scenario again, but then I got this, and after that message a cmd window appeared togheter with 2-3 error messages and then it shut down...
×