Jump to content

Andromahkos

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks Hubert, This helps... I am a bit green on coding, but I will look into it. Thanks again for your response... I really love your guy's games!!! GOOD WORK!!!
  2. Please let me know if there is another place to post this for future reference. I am having issues with the new SC WWI Breakthrough executable and editor executable being recognized as viruses... I am using a free version of Avira, latest update. I can just shut off Avira... but that is really not a solution for me. Has anyone else had this issue? I have had no previous problems with any SC games, and I purchased this version from the Battlefront website and downloaded from one of the suggested mirrors... Let me know, Thanks
  3. I hope I have posted this in the correct area, if not please let me know the appropriate area for future communication. I have been playing SC games since Weapons and Warfare. I love the games... In terms of Coding, I would like to modify the combat data of some of the units, like giving tanks shell build up capability as an example. This is for ahistorical/fictional scenarios... Is it possible to mod these statistics? I have found some files specifically combat.inf... is there an editor for this file or what language is it programmed in? C++... Let me know and thanks for helpful responses...
  4. Does anyone have a Kursk/Caen Filelist.txt that they would be so kind to share with me. I have played through a good portion of Caen and Kursk and it appears to be not generating... Thanks
  5. The error is as follows: Application Error... Index was outside bounds of the array Not sure what this means, it did work before, so I am not sure what has caused this. Any help on this, please let me know, Thanks!! EDIT: OK, I did a little poking around some more and found that if I removed the extracted "data" folder the mission editor works... Is this a common issue, and/or is it something that can be resolved?
  6. After working with Dr. Jones, I wanted to post some things that I thought would be helpful in using this valuable tool. My SFS Extractor would not work until I went into Control Panel, System Properties, Advanced, Perfromance, Settings, Data Execution Prevention and included the SFSExtractor.exe in that list. I had to do this with the Games as well to get them to work. Not sure why though... Make sure you have your filelist.txt in the Mission Editor folder for the appropriate game, and make sure the SFSExtractor is loaded in the same folder as well. Anyway, Thanks to Dr. Jones to for making it all happen!!! It resources like him that make the road to modding a lot less bumpy.
  7. Dr. Jones, The other version you wanted me to load; was that the SFSExtractor-64bit-compatible.zip? I loaded that one (unzipped files under mission Editor Folder) and it doesn't seem to work either. It performs the same way as the standard version (SFSExtractor.zip) Perhaps, could you please give me a run down of how I should install it. I want to make sure I have placed all the files in the right place, and make sure i have all the right settings. I would hate for you to waste your time and it was something silly like that... I appreciate your help with this, Thanks!!!
  8. I am administrator on my machine and I believe it is 32 bit.. It is Windows XP ver 2002 SP 3. I have rights to the folder as well... Hope this helps. Also, The SFS Extractor i downloaded was the one off the battlefront website, I think it was the latest one that said it was 64 bit compatible, would that be causing any problems? I assumed it worked with 32 bit as well... Just wondering. Thanks for your help on this!!
  9. Here are the log files you requested, hopefully this can help... SFS_Extractor_Errors.txt SFS_Extractor_Log.txt
  10. Yes, Mission Editor and the Battle Editors all work fine. I have generated battles for all ToW games, from 1 to Caen. I haven't done too much with the Mission Editor yet, but it opens up and I can manipulate the missions...
  11. Posting a newer , smaller image of the upper right hand corner of Extractor Window.
  12. I am using Programmer's Notepad (PN) to edit my code. When I open the xml in PN, There is collapsable +/- to the left of those. When I open it up in plain Notepad, they are not there. It could that I have PN setup for a specific type of formatting that it interprets that code to place those there... So in short, I belive its just residue left from when I pasted the code in the message, and is not really present.
  13. Well, I thougth I could edit my above post, but not sure whats going on... Anyway, sorry about the picture I attached, I increased the size of it, but its the same as the previous, can't read it, I will try to post just a copy of the upper right hand corner.
  14. The information I have included here pertains to ToW 1. I will also be wanting to mod ToW2 and Kursk, but one thing at a time... . For some reason when i upload the .xml's I get "invalid file" not sure what's going on there, so I am posting the guts of the xml's on here... myextractsettings.xml <?xml version="1.0" ?> - <sfsConfig xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance'>http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> - <Root> <type>unknown</type> <Enabled>false</Enabled> </Root> </sfsConfig> **Now what's interesting about this, is that it looks empty... I am not sure what this file is supposed to contain or what its supposed to call.*** Config.xml <?xml version="1.0" ?> - <extractConfig xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance'>http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> <sfsPath>C:\Program Files\Battlefront\Theatre of War\MissionEditor</sfsPath> <ExtractDir>C:\ToW</ExtractDir> - <Mounts> <string>data.SFS</string> </Mounts> </extractConfig> Also, the computer I have that plays the ToW series, is not hooked up to the internet, so I am not sure if that's an issue, because within both of these files there is a call to inof on the internet... Let me know if I need to post anything else. Thanks!
  15. Yes, I have mounted them by hand. It seems as thoug the program does not find them automstically. I am sure (or hoping) that I have something set wrong, or I haven't installed it correctly. I have attached three image files showing you what i currently have. I can also attach myextractsettings.xml, and my config.xml in another post if you would like to look at those too. Any help you could provide would be great. THANKS!! P.S. I have been modding for about ten years on multiple games, but I am currently in school to learning game development and programming, so I am still a novice when it comes to hiccups like this...
×
×
  • Create New...