Jump to content

RealKill

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never
  1. Hi, (Good luck on getting an answer from... SUPPORT?) Since the game demo is so small, I would simply recommend completely unistalling and reinstalling. Make sure your DirectX is updated AFTER the install. Just go to the MS site and find the update link for DirectX. Also, there are multiple 'startup' links for the game. Before you do anything you may want to make sure you are clicking the right one. The 'symptom' you mention usually occurs after you open the 'configurator' shortcut. Make sure you are clicking the 'Launch T-72' shortcut. Be prepared to read the manual so you can tweak settings. This game is really 'green' in regards to optimization. You may need to do a little Google'ing, too. Good luck (and try not to get frustrated). EDIT: BTW, taken from another post... "BTW, aleader, support exists, and we’re regularly checking the forums, just not every day and even less so on weekends. For urgent support questions, we have a support email address under support@battlefront.com. Martin" (From an Administator... Moon.) You might want to look around here to see what is mentioned about DivX, and in the manual, too. I believe you should have that 'current', also. [ August 01, 2006, 07:31 PM: Message edited by: RealKill ]
  2. I want to copy my profile from the demo to the full game. Can I? What file/s? Just copy the entire 'users' folder from the demo to the full game? TIA (I will probably have screwed up my new install before this gets answered. :-p ) EDIT: Also, is there a way to reset the configurator back to its default, install settings? [ July 27, 2006, 07:45 AM: Message edited by: RealKill ]
  3. Hi, Use your 'NextSite'/PreviousSite' keys.
  4. Nevermind. [ July 18, 2006, 11:52 AM: Message edited by: RealKill ]
×