Jump to content

Steve_R

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Steve_R

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 09/09/1946

Contact Methods

  • Website URL
    http://srynas.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location:
    Morehead City, NC

Converted

  • Location
    Morehead City, North Carolina
  • Occupation
    Environmental Planner
  1. Still around. Good! I bought "Combat Mission: Africka Korps" when it first came out. Great game, just never got around to playing it as a multi-player game. Sigh. Time flew by. I moved onto Linux (Ubuntu 14.04), so I can't play directly. Still have the ability to boot into MS Windows. I see that there is a "looking for opponents" thread. I'll have to look into it.
  2. I have the ATI Radeon 4350. Installing the fix (below) from Malaspina seems to have solved the text problem. I still need to do the "ALT TAB" though. http://www.battlefront.com/community/attachment.php?attachmentid=384&d=1258381706
  3. I have the ATI 4350. Replacing the BMP files seems to have fixed the video problem identified in this thread. Thanks. I still have the minor issue with having to do the "ALT TAB" key press. At least that's only an irritant. I'll have to look more into that.
  4. I have a 19" viewsonic LCD Monitor. The image seems just fine to me. (but then I have not seen the game on a CRT). I have not experienced any problems. The space saving "feature" of the LCD is really great too.
  5. A switch costs $30. A router/switch $60 A router/switch with firewall $80 I do not know what your configurations are, but the router with firewall would be the "best" starting point should you have/plan a broad band connection to the internet.
  6. Thanks very much for your help. I believe that you have pointed out an obscure point. Though the drivers did not unload, the SIS control panel did. I played the game last night on the Sony Viao and it worked. I have been hesitant about removing the drivers as I have an LCD monitor and without the drivers the monitor reports "Range Error" and doesn't display anything. The FX-5500 video card arrived. I have not installed it yet. CMAK does work with the SIS-650 chipset, so problem solved. So Thanks again.
  7. GOOD NEWS the 3D graphics loaded on the Sony Viao. (Duplicate message from Sony Viao Thread) Since today is Saturday, I had time to go over this issue. I believe the problem was solved, in short, by reloading DIRECTX 9c. The current SIS driver version that I have is 6.14.10.3640. I tried to install the zipped version "sis650_740.zip" but ran into a series of roadblocks. The major one being that the Windows uninstall program would hang. Windows also would not let me overwrite the existing driver. Anyway, as I read the forum messages, one message mentioned DIRECTX. Since nothing else appeared to work, I reloaded DIRECTX 9c off the Microsoft webpage, and CMAK loaded!!!!
  8. GOOD NEWS the 3D graphics loaded on the Sony Viao. Since today is Saturday, I had time to go over this issue. I believe the problem was solved, in short, by reloading DIRECTX 9c. The current SIS driver version that I have is 6.14.10.3640. I tried to install the zipped version "sis650_740.zip" but ran into a series of roadblocks. The major one being that the uninstall program would hang. Windows also would not let me overwrite the existing driver. Anyway, as I read the forum messages, one message mentioned DIRECTX. Since nothing else appeared to work, I reloaded DIRECTX 9c off the Microsoft webpage, and CMAK loaded!!!!
  9. It has been a while since I have worked with Windows98SE. From what I rember, from "Safe Mode" you have at least two options. 1. Run File system checker. To do this from "File System Information" => "tools"=>"Files system Checker" Hopefully it will notice that this file is missing and will ask you to restore it. Put the Windows 98SE in the CD drive. 2. The other approach from "Safe Mode", try updating the driver, again with the Windows 98SE CD in the CD drive. Another approach along this line is to use the Hardware Device manager to first remove the video card and then reinstall it. 3. If the Video Card is a retail card, you should have an install disk that could potentially be run in Safe Mode.
  10. Duplicate Reply Post for those following the SIS chipset saga. Bad news for me and my Sony Viao. The SIS video drivers (version 6.14.10.3640) did not work. That does not mean that they may not work with other SIS chipsets. I hope the others are more successful. In the meantime, I await the arrival of the new video card. Many thanks Schrullenhaft. You have provided excellent support eventhough a compatible driver could not be found.
  11. Bad news for me and my Sony Viao. The SIS video drivers (version 6.14.10.3640) did not work. That does not mean that they may not work with other SIS chipsets. I hope the others are more successful. In the meantime, I await the arrival of the new video card. Many thanks Schrullenhaft. You have provided excellent support eventhough a compatible driver could not be found. [ December 11, 2004, 03:37 PM: Message edited by: srynas ]
  12. To Leedsunited40: The best I can say is that the WINDOWS update site has been dumbed down to remove the ability of a user to select options. The windows update site did not offer any new video drivers. So I did the "extreme" which was too remove the video drivers from the Sony Viao which had the unfortunate result of an "out of range error" on my LCD monitor. Anyway, I was able, after a while, to get an image on the monitor and I went to the WINDOWS update page, and even with missing drivers, WINDOWS did not detect the need to install the missing video drivers. Rather than deal with this any longer, I have ordered a video card, which should arrive next week.
  13. In early December I found out that CMAK would not work on a Sony Viao computer as it uses the SIS chipset. Since that time, I have been reading of others on the forum, that they too are experiencing the very same problem. I have ordered a video card eVGA GeForce FX5500, 256-A8-N313-AX since I can not get a SIS driver that will work. The card has not yet arrived so I don't know if my problem will be solved. The number of comments raises a couple of suggestions. 1. Can Battlefront post drivers known to work on the support page? 2. Will Battlefront contact SIS to get the problem corrected. Alternatively, can the program be patched to work with the SIS chipset. 3. Going to the Windows update page did not work for me. So far none of the other people who have left messages on this forum has reported sucess in this regard.
  14. In early December I found out that CMAK would not work on a Sony Viao computer as it uses the SIS chipset. Since that time, I have been reading of others on the forum, that they too are experiencing the very same problem. I have ordered a video card eVGA GeForce FX5500, 256-A8-N313-AX since I can not get a SIS driver that will work. The card has not yet arrived so I don't know if my problem will be solved. The number of comments raises a couple of suggestions. 1. Can Battlefront post drivers known to work on the support page? 2. Will Battlefront contact SIS to get the problem corrected. Alternatively, can the program be patched to work with the SIS chipset. 3. Going to the Windows update page did not work for me. So far none of the other people who have left messages on this forum has reported sucess in this regard.
×
×
  • Create New...